Η Birthlight είναι μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στην ενίσχυση της υγείας και της ευημερίας των γυναικών και των οικογενειών τους από τη σύλληψη έως το τρίτο έτος.  H Birthlightείναι αφοσιωμένη στην μεγαλύτερη απόλαυση της εγκυμοσύνης,  της γέννησης και του μωρού.  Ιδρύθηκε από την  Françoise Barbira Freedman.
Γιόγκα για Μωρά
Τα μωρά έχουν την καρδιά και το μυαλό τους ανοιχτά και είναι έτοιμα να αγκαλιάσουν κάθε νέα εμπειρία. Είναι ενθουσιώδη για επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Τα σώματά τους είναι μαλακά και εύκαμπτα. Η Γιόγκα προσφέρει το ερέθισμα της επαφής, της κίνησης και του ρυθμού, καθώς και την ακινησία της βαθειάς χαλάρωσης.
Το γεμάτο αγάπη κράτημα των μωρών κατά την διάρκεια των μαθημάτων γιόγκα και η ευχαρίστηση της εμπειρίας που μοιράζονται οι γονείς και τα παιδιά προάγει το συναισθηματικό δέσιμο και δημιουργεί μια ασφαλή και χαρούμενη βάση ευεξίας.

Οι σειρές ασκήσεων της γιόγκα χρειάζεται να είναι κατάλληλες για την ηλικία του μωρού. Ξεκινάμε με απαλές κινήσεις και τεντώματα για μικρά μωρά και, καθώς τα μωρά δυναμώνουν και αποκτούν έλεγχο του κεφαλιού, συνεχίζουμε με περισσότερο ενεργητικές και διασκεδαστικές σειρές ασκήσεων. Η χαλάρωση είναι το ίδιο σημαντική για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Η Γιόγκα για Μωρά μπορεί να γίνεται κάθε στιγμή της ημέρας για λίγα λεπτά ή ένα πλήρες πρόγραμμα μισής ώρας ή και περισσότερο. Είναι σημαντικό να μην είναι το μωρό πολύ κουρασμένο ή πεινασμένο. Η συμπεριφορά των μωρών είναι ο καλύτερος οδηγός και οι γονείς ενθαρρύνονται να παρατηρούν προσεκτικά τα μωρά τους.
Έλντα Λάτη