• Πηνελόπη Γαβριλάκη
  • Λογοθεραπεύτρια
  • Παραδοσιακό τάι γιόγκα μασάζ
  • Βρεφικό μασάζ, παιδική γιόγκα

  • Κηφισιά
  • Αιγάλεω
peny teaching

 

Η Πηνελόπη Γαβριλάκη εργάζεται με οικογένειες από το 1999. Παράλληλα εκπαιδεύεται διαρκώς, ως λογοθεραπεύτρια και δασκάλα yoga, πάνω σε ζητήματα ψυχικής και φυσικής υγείας.

Η ίδια πιστεύει στην αυτόνομη ανάπτυξη του ατόμου και της οικογένειας ανεξάρτητα από εξωτερικούς κρατικούς και εκπαιδευτικούς παράγοντες. Προάγει με τη δουλειά, την εκπαίδευση και την πρακτική της, το ατομικό και το οικογενειακό ευ ζην αλλά και επενδύει στη δική της προσωπική εξέλιξη.

Θεωρεί ότι η δουλειά της, ως λογοθεραπεύτρια και δασκάλα yoga, προσφέρει στον εαυτό της αλλά και τον κόσμο γύρω της, μια αφορμή για αλλαγή, καθώς πιστεύει ότι η ζωή είναι η ίδια μία διαρκής αλλαγή. Μία διαρκής εξέλιξη.

Βασίζει τα μαθήματα και την  πρακτική της στην πίστη και πεποίθηση ότι «είμαστε όλοι ένα, είμαστε όλοι αγάπη» και χαίρεται όταν αυτό το μεταδίδει ή το μοιράζεται.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Baby Yoga και S.M.A.R.T. Yoga από την Birthlight, Infant Massageαπό τον IAIM, Kids Yoga από τη YogaBeez, Traitional Thai Yoga Massage από το Sunshine House, Hatha Yoga και Partner Yoga από τη Yoga Alliance.

Παράλληλα δεν εγκαταλείπει τη λογοθεραπευτική της ιδιότητα, καθώς όλα τα παραπάνω συγκλίνουν και αναπτύσσονται μέσω της αναπνοής και της επαφής.

Θεωρεί ότι η επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, η επαφή με τη φύση και η επαφή με τους άλλους ανθρώπους είναι ο πιο ευχάριστος και ουσιαστικός δρόμος προς την εξέλιξη, την ολοκλήρωση, την ευδαιμονία. Και ο δρόμος αυτός ξεκινάει πάντα από μέσα μας.

peny 2